Fra at dekk i bakgården til vinduet setet i stua, er det mange typer oppussing jobber huseiere forsøker å ta på hver dag. Mens de fleste av disse jobbene ender opp vellykket, noen mennesker uunngåelig bite av mer enn de kan tygge. Les disse tipsene slik at du ikke blir «noen mennesker.»

Forbedre luftkvaliteten inne i hjemmet kan være en uvurderlig oppussing for både helse og videresalg verdien av huset ditt. Det første skrittet vil være å erstatte noen gamle tepper eller ha dem profesjonelt rengjort, som de kunne skjule forurensninger, allergener og ubehagelig lukt. Dernest, hvis budsjettet tillater det, installere en energieffektiv Air condition-systemet.

Sørg for at hjemmet ditt er godt isolert. Isolasjon er viktig i å holde temperaturen i hjemmet ditt konsistent, uavhengig av temperaturen utenfor hjemmet ditt. Dette er nyttig i å holde nede kostnadene for strømregningen i oppvarming og kjøling av huset ditt. Isolasjon er også effektiv i å redusere støyen som kommer utenfra. Videre, den adderinger å det salgsverdi av din hjem (pass på oppbevare alle kvitteringer og fakturaer i den grad at du kanne bevise hva arbeide var gjort).

For å spare penger på hjem vedlikehold, sjekk alle dine kraner og rør for lekkasjer og få dem reparert raskt. Lekker kraner kan kaste bort ganske mye vann, koster deg i høyere regninger. Også, rør som lekker innenfor veggene eller under huset kan føre til alvorlige vannskader.

Når baseboards er på agendaen for erstatning, vurdere en farget tre utseende i stedet for malt. Videre er utseendet og følelsen av tre perfekt egnet til alle typer innredning og stil. I tillegg er mindre skader ikke så skinnende åpenbare på beisede boards som de er på malte boards. Det er mange alternativer tilgjengelig i treflekker.

Hvis du ikke har nok plass til et lite kontor, kan du bruke en liten del av stuen til det formålet. Kjøp en liten personvernskjerm og legg et skrivebord bak den med en matchende stol. Du kan kjøpe små hyller som skal installeres på veggen for å lagre penner, blyanter, stiftevarer og andre viktige gjenstander.

Hvis du vil se en avkastning på hjemme forbedrings prosjektet, bør du vurdere å konvertere eksisterende plass til et nytt bomiljø for familien. Å gjøre et loft til et soverom eller etterbehandling av kjelleren din vil tjene ekstra penger når videreselge hjemmet ditt fordi du bruker noe som allerede er tilgjengelig for å lage en ønskelig funksjon.

Når du begynner å gjøre oppussingen, må du ikke rive ting for fort. Se etter strukturell integritet i vegghulen før du fjerner noe. Hvis det er elektriske ledninger der, kan det være en kostbar feil å fikse.

Den beste delen om å lære hvordan du gjør noe riktig er at du alltid vet hvordan du gjør det riktig. Fungerende på et innfall og forsøker å fikse opp ditt hjem uten riktig kunnskap kan ende veldig dårlig for deg. Du har nettopp lært noen oppussing tips i artikkelen ovenfor, og du bør definitivt bruke dem.

Tips Ved Oppussing Av Hjemmet